Главная » Архив материалов

07.12.2015 особистий прийом громадян провів заступник міського голови Мандич Л.В. Під час прийому звернулося 4 громадянина, які порушили 4 питання, а саме: заміни стояків, незгоду з нарахуванням боргу за опалення, ремонту водопроводу по вул. Зелена, отримання шлаку. За результатами прийому на 1 звернення надано роз’яснення, на 3 звернення надані доручення керівникам комунальних підприємств міста.      

Просмотров: 534 | Добавил: Селидово | Дата: 2015-12-08 | Комментарии (0)

01.12.2015 відбулось виїздне засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому було розглянуто питання підтоплення приватних присадибних ділянок і домоволодіння по вул. Михайлівська та Лисичанська. На засіданні були присутні підприємства: ВП «шахта ім.Д.С. Коротченко», ТОВ «ЦЗФ«Селидівська»,  ВП «шахта«Росія», ПАО  « ЦЗФ «Росія», ЦТП №20 «Укртелеком», ДП «Селидіввугілля», ТОВ Зв’язоксервіс, Селидівський РЕМ.

Після обговорення питання та обстеження території було прийнято рішення про надання допомоги в вирішенні даного питання підприємствами, які причетні до скидання промислових вод в балку Лисич’я. А саме буде прорито ділянку довжиною 350 м по маршруту руху справа по вул. Миру з метою відведення промислових вод від приватних присадибних ділянок по вул. Михай ... Читать дальше »

Просмотров: 555 | Добавил: Селидово | Дата: 2015-12-07 | Комментарии (0)

Уважаемые депутаты городских и поселковых советов, работники органов местного самоуправления и представители органов самоорганизации населения!

     Искренне поздравляю всех вас с Днем местного самоуправления. Этот праздник стоит в ряду дат, связанных с обретением Украиной независимости, построение собственной государственности и демократии. Его уникальность именно в том, что его нельзя однозначно назвать профессиональным  - ведь он имеет прямое отношение не только к сотрудникам городского совета, но и к депутатам городских и поселковых советов, городским комитетам, общественным организациям. Он объединили людей активной жизненной позиции, лидеров территориальных громад.

     Местное самоуправление - это, прежде всего, мандат доверия перед людьми, перед своим городом, который вручила вам громада.

     На вас возлож ... Читать дальше »

Просмотров: 531 | Добавил: Селидово | Дата: 2015-12-04 | Комментарии (0)

День местного самоуправления был установлен Указом Президента Украины 25 ноября 2000 года в целях повышения роли и значения института местного самоуправления, развития демократии и гражданского общества. Это особый праздник, ведь он имеет отношение не только к служащим или народным избранникам. В этот день мы чествуем всех горожан активной жизненной позиции – общественников, небезразличных к судьбе города граждан, депутатов городских и поселковых советов, состав которых обновился на 65 и более процентов, работников органов местного самоуправления и представителей органов самоорганизации населения. Сегодня на уровне городской власти решаются все самые важные и злободневные вопросы, определяющие качество повседневной жизни наших граждан: развитие социальной сферы,  организация работы учреждений здравоохранения и многое другое. Затрагиваются практически все стороны жизни населения.

На сегодняшний день мы отмеч ... Читать дальше »

Просмотров: 621 | Добавил: Селидово | Дата: 2015-12-04 | Комментарии (0)

02.12.2015 в малому залі засідань під головуванням заступника міського голови Мандича Л.В. пройшло засідання круглого столу з питання реформування жкг, створення ОСББ, проведення роз’яснювальної роботи серед населення щодо  доцільності створення об’єднань в багатоквартирних будинках. В роботі прийняли участь начальник відділу з питань майна комунальної власності, жкг і благоустрою Давидова І.П., селищні головм смт.Курахівка і смт.Цукурине, представники громадськості.

В 14.00 в залі засідань заступник міського голови Мандич Л.В. провів семінар-нараду з головами ОСББ міста Селидове з питань недопущення наявності в багатоквартирних будинках непрацюючих стояків централізованого опалення, внесення змін до статутів об’єднань для приведення їх у відповідність до вимог діючого законодавства, про ініціювання створення ОСББ в інших багатоквартирних будинках, обмін позитивним досвідом. В нараді приймали уч ... Читать дальше »

Просмотров: 635 | Добавил: Селидово | Дата: 2015-12-04 | Комментарии (0)

2 грудня 2015 року в загальноосвітній школі № 2 м.Селидове пройшло спортивно-розважальне свято до Міжнародного дня інвалідів «Старти надій». Організаторами свята виступили Селидівський міський голова Ремізов В.В., відділ освіти, відділ з питань фізичної культури та спорту, Центр дитячої та юнацької творчості м. Селидове і загальноосвітня школа №2.

Діти з обмеженими можливостями прийняли  участь у низці спортивно-розважальних заходів, в межах культурної програми для них відбулися виступи вихованців центра дитячої та юнацької творчості м. Селилове та загальноосвітньої школи №2, після закінчення свята  всі учасники були нагороджені пам’ятними подарунками після чого переїхали до кафе «Луч», в якому  для них було організовано святковий стіл і розважальні конкурси з невеличкими призами.

Свято відкрив Селидівський міський голова Ремізов Віктор ... Читать дальше »

Просмотров: 627 | Добавил: Селидово | Дата: 2015-12-03 | Комментарии (0)

На цьому тижні наше місто стало місцем проведення обласної наради з питань господарської діяльності щодо обігу препаратів наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів.

            Нарада за люб’язним погодженням з міським головою Ремізовим В.В. була проведена в залі засідань Селидівської міської ради. В її роботі взяли участь директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Ю.Г.Узун, заступник директора В.В.Колесник, провідні фахівці департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації, зокрема: головний спеціаліст відділу лікувально-профілактичної допомоги дітям та матерям управління організації та розвитку медичної допомоги населенню Я.А.Ватуліна, позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації., головний лікар ЦПМСД № 1 м.Краматорська О.Б.Власенко, головний лікар КЛПУ «Міський нарколог ... Читать дальше »

Просмотров: 659 | Добавил: Селидово | Дата: 2015-12-01 | Комментарии (0)

З 27 по 29 листопада 2015 р  в м.Селидове пройшов Відкритий чемпіонат Донецької області з косікі карате. В змаганнях приймали участь більше 100 спортсменів, з 5 міст Донецької і Луганської областей, а саме:

  1. Новогродівка.
  2. Красноармійськ.
  3. Лісічанськ.
  4. Добропілля.
  5. Сел ... Читать дальше »
Просмотров: 764 | Добавил: Селидово | Дата: 2015-11-30 | Комментарии (0)

26.11.2015 під головування заступника міського голови Мандича Л.В. відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, в якій прийняли участь керівники всіх комунальних служб міста, директори шахт вугільної промисловості м.Селидове. На порядку денному були розглянуті питання забезпечення життєдіяльності міста в зимовий період 2015-2016 років: робота соціальних об’єктів в осінньо-зимовий період; робота аварійних бригад комунальних служб міста; розчищення і посипання доріг та тротуарів; стан вентиляційних каналів і газового устаткування в багатоповерхових будинках; стан джерел протипожежного водопостачання; питання підтоплення приватних присадибних ділянок і домоволодіння по вул. Михайлівська та Лисичанська. З метою забезпечення сталого функціонування об’єктів соціальної сфери, збереження здоров’я і життя ... Читать дальше »

Просмотров: 513 | Добавил: Селидово | Дата: 2015-11-30 | Комментарии (0)

27.11.2015 о 10.00 біля Пам’ятного знаку жертвам голодомору та політичних репресій відбувся траурний мітинг із покладанням квітів «Великий голод – Великий гріх», присвячений пам’яті мільйонів українців, які загинули мученицькою смертю  від голоду, пам’яті тисяч українських сіл і хуторів, які щезли з лику землі після найбільшої з трагедій ХХ століття.

            У заході прийняли участь Селидівський міський голова Ремізов В.В., заступники міського голови, представники підприємств, закладів та установ міста, громадськість, молодь.

... Читать дальше »

Просмотров: 526 | Добавил: Селидово | Дата: 2015-11-30 | Комментарии (0)

26.11.2015 в 10.00 в малому залі засідань  під головуванням першого заступника міського голови Бабій О.Г. пройшов семінар-нарада для новообраних міських та селищних голів, секретарів рад. В роботі семінару прийняли участь представники фінансового управління, казначейства, Пенсійного фонду, центру зайнятості, спеціалісти відділів міської ради. На семінарі  були розглянуті питання про взаємодію міських і селищних рад з вищезазначеними службами та структурними підрозділами міської ради,  застосування законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про запобігання корупції» та виконання вимог закону України «Про очищення влади»,  земельних відносини в органах місцевого самоврядування. Особливу увагу було приділено основам формування та виконання місцевих бюджетів, питанням казначейського обслуговування місцевих ... Читать дальше »

Просмотров: 498 | Добавил: Селидово | Дата: 2015-11-30 | Комментарии (0)

24.11.-25.11.2015 заступник міського голови Мандич Л.В., начальник відділу з питань майна комунальної власності , житлово – комунального господарства і благоустрою Давидова І.П. провевели засідання «круглих столів»  в містах та селищах Селидівської міської ради з представниками житлово-комунального господарства, громадськості з питань завершення програми реформування ЖКГ. Вже з другого півріччя 2016 року будуть ліквідовані всі житлово-комунальні підприємства, що обслуговували багатоквартирні будинки. Тепер на законодавчому рівні встановлено термін визначення мешканцями форми управління будинками. Останні 10 років в наших містах та селищах проводилась активна робота з питань організації об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.       Для наших будинків найбільш прийнятна форма управління  - ОСББ. В м.Селидове створено 134 ОСББ – таким чином є позитивний досвід, який розкриває п ... Читать дальше »

Просмотров: 478 | Добавил: Селидово | Дата: 2015-11-26 | Комментарии (0)

12.11.2015 в залі засідань міської ради під головуванням заступника міського голови Мандича Л.В., за участю начальника відділу з питань майна комунальної власності ЖКГ і благоустрою міської ради Давидової І.П. спільно з представниками Селидівського відділення Ощадбанку  - керуючого Селидівським відділенням Ощадбанку Юрік Н.М., головного економіста відділу розвитку банківського бізнесу  Крикуненко Н.М. пройшов  семінар Тижня енергозбереження у Донецькій області загальнонаціональної програми популяризації державної підтримки населення на утеплення для голів та представників ОСББ. На порядку денному були розглянуті питання державної підтримки на фінансування енергоефективних заходів на утеплення багатоквартирних будинків; досвід та умови кредитування Ощадбанком енергоефективних заходів у 2015 році. Представники Ощадбанку надали інформацію щодо цінової політики, умов придбання обладнання та сучасних технологій, умов кредитування енергоефективн ... Читать дальше »

Просмотров: 576 | Добавил: Селидово | Дата: 2015-11-13 | Комментарии (0)

Служба безопасности Украины информирует о результатах работы программы возвращения на подконтрольную территорию Украины граждан, которые добровольно отказались от участия в т.н. «ДНР/ЛНР» :

Просмотров: 571 | Добавил: Селидово | Дата: 2015-11-03 | Комментарии (0)

            З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому національно-патріотичному вихованню підростаючого покоління з 12.10 по 16.10 в школі відбулися заходи, присвячені  Дню захисника України. 12 .10 проведена радіолініка,  під час якої учні дізналися про історію заснування Свята, героїчне минуле та сьогодення захисників України. В шкільній рекреації на першому поверсі  оформлена виставка. Урок-презентацію «Україна – мати, вмій її захищати» підготували  та провели класні керівники початкових класів. Протягом тижня учні 5 – 8 класів разом  з учителем історії Селівановою І.В. здійснювали віртуальну подорож «Мужність і відвага крізь покоління».  Традиціями, мужністю та героїзмом українського козацтва пронизане спортивно-розважальне ... Читать дальше »

Просмотров: 520 | Добавил: Селидово | Дата: 2015-10-21 | Комментарии (0)

Просмотров: 494 | Добавил: Селидово | Дата: 2015-10-21 | Комментарии (0)

УВАЖАЕМЫЕ МАТЕРИ, ЖЕНЫ, СЕСТРЫ И ДОЧЕРИ ДОНБАССА!!!

Вот уже больше года, как в дом каждого из нас вошла ВОЙНА. Она НАВЯЗАНА нам теми, кого украинский народ в феврале 2014 года оторвал от сытой кормушки власти. Война, что ВЕДЁТСЯ В УГОДУ имперских амбиций нынешних хозяев Кремля.

Некоторые из наших мужчин ПОДДАЛИСЬ НАГЛОМУ ОБМАНУ и в порыве эмоций выбрали неверный путь. Воюя против своего народа, они ежеминутно РИСКУЮТ БЫТЬ УБИТЫМИ или на всю жизнь остаться инвалидами.

Давайте ВМЕСТЕ ОСТАНОВИМ ВОЙНУ! Прекратим братоубийственную вражду и вернём наших детей, мужей, отцов и братьев в родной Донбасс живыми и здоровыми. ПУСТЬ ОНИ ОБНИМУТ ДЕТЕЙ, ВЫТРУТ СЛЁЗЫ РОДИТЕЛЯМ, ПОДАРЯТ ЛАСКУ ЖЁНАМ!

Наш народ великодушен. Законодательством Украины ПРЕДУСМОТРЕНО ОСВОБОЖДЕНИЕ ОТ УГОЛОВНОЙ ОТВЕТСТВЕННОСТИ для тех, кто готов добровольно сложить оружие и вернуться домой. < ... Читать дальше »

Просмотров: 549 | Добавил: Селидово | Дата: 2015-10-19 | Комментарии (0)

Просмотров: 846 | Добавил: Селидово | Дата: 2015-10-19 | Комментарии (0)

Просмотров: 816 | Добавил: Селидово | Дата: 2015-10-12 | Комментарии (0)

Громадська організація «Відкрита економіка» за підтримки Донецької торгово – промислової палати розпочинає реалізацію проекту «Створення умов для запровадження медіації, як механізму позасудового врегулювання спорів» за підтримки Програми Розвитку ООН в Україні та Уряду Японії.

         Проект спрямований на запровадження і поширення практики медіації та інших альтернативних позасудових методів розв’язання спорів на території Донецької області з метою спрощення доступу бізнесу та громадськості до правосуддя.

   &nb ... Читать дальше »

Просмотров: 523 | Добавил: Селидово | Дата: 2015-10-09 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 ... 10 11 »