Главная » 2013 » Март » 5 » На прийомі у міського голови
4:05 PM
На прийомі у міського голови

25 лютого відбувся черговий прийом громадян Селидівським міським головою В.В.Ремізовим. Разом з ним на прийомі були присутні керівники комунальних служб ("СЄЗ", РЕМ, водоканал і теплофікація), соціального захисту населення та інші.

Першим до міського голови звернувся мешканець буд. 9 по вул. Щорса А.І.Єремін з проханням зробити перерахунок за послуги теплопостачання і відновити систему опалення в його квартирі, яка була відрізана через часті пориви. Начальники СЄЗ О.В.Холодний і теплофікації Е.А.Оніпченко пояснили Анатолію Івановичу, що тепло підключать і відновлять стояки, коли він за власний кошт придбає батареї (бо квартира приватизована і є приватною власністю).

З м. Гірника до В.В.Ремізова приїхала В.Є.Пугач із квартирним питанням. А ще Віра Євдокимівна скаржилася на своїх сусідів, які "крадуть" в неї електроенергію. Присутній представник РЕМу В.І.Шинкаренко підтвердив слова відвідувачки. Дійсно, на сусідів В.Є.Пугач було виписано багато актів та подано декілька позовів до суду. В.І.Шинкаренко дав наказ, щоб нічний рейд починався з перевірки неблагополучної квартири.

Г.І.Огулло прийшла на прийом від імені мешканців буд. 7 по вул. Чайковського. Вона подякувала В.В.Ремізову за відремонтований дах будинку, за дозвіл індивідуального опалення і розповіла присутнім, як це вигідно. Але є й проблема, з якою саме звертаються мешканці названого будинку - погане водопостачання з жовтня 2012 р.

- Вода ледь доходить до третього поверху, а що ж казати за 4 і 5, - розповідає Ганна Іванівна.

Віктор Володимирович доручив начальнику водоканалу С.В.Маковському розібратися у проблемі. А поки спільно домовилися з Г.І.Огулло, що вода буде постачатися з достатнім тиском з 6.00 до 10.00 та з 18.00 до 22.00.

Традиційно до міського голови на прийом прийшла Д.І.Скорик. Цього разу вона звернулася з проханням зробити перерахунок за послуги енергопостачання. За вини РЕМу жінка вже котрий місяць вимушена платити не за пільговою ціною, а за повною. Проблема Дарії Іванівни була розв'язана на місці.

Н.А.Максимець, П.Д.Єремчук зверталися до голови зі скаргами щодо стану житлового фонду. По всіх начальник КП "СЄЗ" О.В.Холодний прийняв відповідні рішення.

Цього дня на прийом до міського голови звернулись 13 відвідувачів, здебільшого з комунальними питаннями. Проте було місце і іншим проблемам.

Останнім завітав В.М.Тищенко, який після випадків у сусідніх областях (де намагались зруйнувати пам'ятники В.Леніну) занепокоєний долею міських пам'ятників. В.В.Ремізов пообіцяв, що такого у нас не трапиться, та попросив громадськість міста поважати історичні пам'ятники та меморіали, і про будь-які факти вандалізму (наприклад, неетичні написи) терміново інформувати міську владу.

    

Просмотров: 754 | Добавил: Селидово | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: