Главная » 2013 » Декабрь » 2 » Особистий прийом народного депутата України Васильєва О.А..
1:19 PM
Особистий прийом народного депутата України Васильєва О.А..

28.11.2013 селидівчани зустрічали народного депутата України Васильєва О.А.. За планом роботи народний депутат України Васильєв О.А. провів особистий прийом громадян, зустріч з керівниками підприємств міста, розширене засідання з депутатською фракцією ПР, відвідав Палац спорту.

На особистий прийом до народного депутата звернулось 7 громадян. Серед порушених питань переважну більшість склали питання комунального господарства. Всі звернення взяті на контроль.

Далі народний депутат Васильєв зустрівся з керівниками підприємств міста (30 осіб). Під час зустрічі було обговорено питання євроінтеграції України  в світі останніх політичних подій, роз’яснено вектор внутрішньої і зовнішньої політики щодо подальшого розвитку України. «Реформування в країні треба проводити не за ради ЄС або Росії, а для розвитку вітчизняної економіки» - так було зроблено висновок зустрічі.

На розширеному засіданні депутатською фракцією ПР було прийнято заяву фракції щодо підтримки стратегічного курсу Президента України В.Ф.Януковича на європейську інтеграцію. В заяві депутати наголосили на тому, що на даному етапі головним пріоритетом є захист національних інтересів, інтересів громадськості і кожного громадянина України.

Питання формування здорового способу життя молоді є актуальним в місті. За ініціативою міського голови Ремізова В.В. був підготовлений проект реконструкції ДЮСШ. За підтримки народного депутата України Васильєва О.А. були надані кошти на капітальний ремонт вікон ДЮСШ. Відтепер дитячо-спортивна будівля має сучасний вигляд. Велику подяку народному депутату виразили керівництво ДЮСШ та її вихованці.

      

      

Просмотров: 659 | Добавил: Селидово | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: