Главная » 2012 » Июнь » 6 » Свято дитячих посмішок
11:53 AM
Свято дитячих посмішок

      

   Перше червня – День захисту дітей, розпочалось в місті спортивними змаганнями серед школярів і благодійним обідом у кафе АРТіс для дітей пільгових категорій. А ввечері всіх чекало святкове дійство на центральній площі міста, підготовлене Центром творчості дітей та юнацтва, відділом освіти і ДЮСШ Селидового.

Розпочалося свято виставкою-продажем робіт юних вихованців ЦТДЮ і повільно перейшло у театралізовану концертну програму, в якій взяли участь представники Театру художнього слова (керівник В.П.Чепурна), солісти вокального ансамблю (кер. В.О.Беккер), вихованці театру танцю «Райдуга» (кер. О.Т.Белослудцева) та школи сучасного танцю (кер. Т.В.Десятка). Дітлахів зі сцени поздоровили начальник відділу освіти І.Л.Охомуш та головний спеціаліст відділу освіти А.М. Скорбовенко.

     

Друге відділення відкрив колектив секції спортивної аеробіки (кер. Л.А.Капітонова). Дівчата і хлопці неодноразові призери обласних і всеукраїнських змагань представили свої яскраві номери: й ті, з якими вони вже здобували нагороди, й ті, що незабаром будуть представлені на чергових змаганнях.

В той же час на площі працювали ігрові атракціони, де кожен бажаючий міг випробувати себе у силі, спритності, логічному мисленні: «Накинь кільце», «Склади букет», «Хто спритніший?», «Рибалки» та інші. Всі переможці отримали солодкі подарунки від торгівельних підприємств міста. А головною нагородою для дорослих стали щасливі обличчя «квіточок життя» і запальний дитячий сміх, який до пізнього вечора лунав над площею.

       


 

Просмотров: 1041 | Добавил: Селидово | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: