Главная » 2013 » Октябрь » 11 » Виконання ініціатив Президента України.
3:26 PM
Виконання ініціатив Президента України.

    На виконання завдань Президента України щодо підвищення соціального захисту найбільш уразливих верств населення протягом тижня пройшли засідання комісій, метою яких було надання всебічної допомоги громадянам, які звернулись до міської ради. 09.10.2013 під головуванням заступника міського голови Масленнікова Г.І. відбулося засідання комісії з питань надання матеріальної допомоги окремим категоріям населення. На комісію було подано 4 заяви. Всі порушені громадянами питання були задоволені. Під головуванням заступника міського голови Мандича Л.В.. відбулося засідання комісії  з розгляду скарг, заяв і пропозицій громадян, пов’язаних з наданням житлових субсидій , включення  до ЕДАРП осіб, які мають права на пільги. На комісії було розглянуто 9 заяв громадян та надані позитивні рішення.

      З метою реалізації у регіонах доручень Президента України щодо підготовки об’єктів житлово-комунального господарства до осінньо-зимовогоперіоду 2013-1014 р.р. під головуванням заступника міського голови Мандича Л.В. проведена нарада з керівниками підприємств житлово-комунального господарства з питання запуску котелень.

            З метою реалізації у регіонах завдань, доручень Президента України щодо залучення громади до вирішення питань соціально-економічного розвитку регіонів 10.10.2013 секретар ради Тарасова Н.І. з депутатською групою провела зустріч з населенням по вул..Советська. В зустрічі прийняли участь понад 30 осіб. Під час зустрічі були обговорені проблемні питання, що турбують громадян , визначені шляхи взаємодії міської влади з громадськістю.

Просмотров: 590 | Добавил: Селидово | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: