Главная » 2013 » Декабрь » 10 » XXIV Всеукраїнський турнір на призи срібного призера XXII Олімпійських ігор Віктора Мірошніченка і майстрів спорту Української РСР з боксу.
10:47 AM
XXIV Всеукраїнський турнір на призи срібного призера XXII Олімпійських ігор Віктора Мірошніченка і майстрів спорту Української РСР з боксу.

З 6 по 8грудня 2013 року під патронатом міського голови Ремізова В.В. за підтримки Селидівської міської ради, Донецького обласного відділення національного олімпійського комітету України, обласної федерації боксу Донецької області, федерації боксу м.Селидове,  ТОВ «ТЕК», ДП «Селидіввугілля» в Палаці спорту м.Селидове пройшов XXIV Всеукраїнський турнір на призи срібного призера XXII Олімпійських ігор Віктора Мірошніченка і майстрів спорту Української РСР з боксу м.Селидове. В змаганнях прийняли участь 24 команди із 18 міст загальною кількістю 242 особи. Почесними гостями турніру були селидівський міський голова Ремізов В.В., заступник міського голови Масленніков Г.І., срібний призер XXII Олімпійських ігор Віктор Мірошніченко, майстрер спорту міжнародного класу з боксу Д.Таботадзе, заслужені тренери СРСР і України, майстри спорту України з боксу та кікбоксингу, голова ТОВ «Сучасні фасадні системи» Мірошніченко М.Є., директор ТОВ «Промстрой» Волкова Т.Є.

     Спортивні змагання відкрив  міський голова Ремізов В.В., який підкреслив, що селидівчани пишаються тим, що імена їх земляків прославили місто не лише в Україні, а й в цілому світі. До учасників турніру звернувся срібний призер XXII Олімпійських ігор Віктор Мірошніченко. Він висловив подяку організаторам та учасникам турніру за високу оцінку спортивних досягнень всіх присутніх та пообіцяв, що і надалі спортивний комітет буде готувати зміну, яка достойно буде представляти Україну на міжнародній арені спорту. Міський голова Ремізов В.В. вручив листи подяки В.Мірошніченку, Д.Таботадзе, організаторам та спонсорам змагань.

 Переможці змагань отримали медалі і кубки від організаторів змагань. І-ше загальнокомандне місце зайняла команда м.Селидове із 12 золотими медалями. 

   

   

   

   

Просмотров: 582 | Добавил: Селидово | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: