Главная » 2015 » Апрель » 2 » Програма розвитку ООН в Україні
2:52 PM
Програма розвитку ООН в Україні

Програма розвитку ООН в Україні оголосила конкурс серед роботодавців  та почала прийом попередніх заявок від місцевих органів влади, підприємств, організацій та установ державної чи приватної форми власності, ФОП, громадських організацій щодо створення робочих місць для внутрішньо переміщених осіб в Україні, а також для місцевого населення Донецької та Луганської областей.

Пропозиції приймаються з метою виявлення та подальшої підтримки різних ініціатив з організації зайнятості внутрішньо переміщених осіб (ВПО) на основі співфінансування з боку ПРООН – до 67% на створення одного робочого місця (зарплата, обладнання). Значну фінансову підтримку нам у цьому надає Уряд Японії.

Пропозиції можуть стосуватися створення як тимчасових, так і постійних робочих місць для переміщених осіб в усіх областях України, а також для місцевого населення у Донецькій та Луганській областях. Також запрошуються до подачі ініціативи зі створення дистанційних робочих місць (тимчасових чи постійних) для тих осіб, які мешкають в місцях компактного проживання, віддалених від населених пунктів або віддалених від роботодавця.

Детально ознайомитися з умовами участі та заповнити електронну форму для подання пропозиції можна на можна на офіційному сайті Програми Розвитку ООН в Україні

http://www.ua.undp.org/content/ukraine/uk/home/

 

Контактна особа: Олександра Целіщева (тел.: 050 664 0616).

Будь ласка, пропозиції надсилайте на електронну адресу oleksandra.tselishcheva@undp.org 

до 17:00  9 квітня 2015 року

 

 на сайті Федерації роботодавців України

http://www.fru.org.ua/ua/events/international-events/

 

а також на сайті Донецької обласної служби зайнятості

http://www.dcz.gov.ua/don/control/uk/index

Просмотров: 624 | Добавил: Селидово | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: