Главная » 2012 » Сентябрь » 12 » День фізичної культури та спорту
11:42 AM
День фізичної культури та спорту

Важлива не перемога, а участь

Минулі вихідні в місті пройшли не тільки під знаком 230-річчя козацької слободи Селидівки та Дня визволення Донбасу. 8 вересня в Україні відзначається День фізкультури і спорту. Саме цим трьом датам і були присвячені спортивні змагання, що проводились в місті протягом 6-10 серпня.

А розпочалось спортивне свято легкоатлетичною естафетою серед школярів міста на вул. К.Маркса. Тут безумовним лідером була команда ЗШ №6, друге місце виборола ЗШ №2, третє - гімназія.

Молодші школяри взяли участь у першості міста з футболу, яка пройшла на стадіоні "Шахтёр". В старшій віковій категорії (2002-2003 рік) перемогла команда ЗШ №2, другими були представники ЗШ №6, в молодшій категорії (2004-2005 р.н.), місця розподілилися так: ЗШ №6, ЗШ №1, ЗШ №2. Всі переможці (і футбольного турніру, і естафети) отримали в подарунок спортивне приладдя від спортивно-оздоровчого комплексу "Імпульс".

У неділю на змагання зі спортивного рибальства з'їхались інваліди міста. Завдяки депутату міської ради М.І.Голубенку та виконкому вони отримали змогу порибалити на ставку с. Пустинка. Тут переможців виявлено не було, а нагородою для всіх стала свіжо­приготовлена уха з виловленої риби.

10 вересня на базі ЗШ №1 відбувся загальноміський олім­пійський урок, який проводився по всій Україні при підтримці Олім­пійського комітету. Представники шкіл показали свої знання спортивної історії України, змагалися у спритності, швидкості, ви­тривалості.

Але свято спорту на цьому не скінчилося. Протягом тижня (до сьогодні) у всіх школах тривав Олімпійський тиждень.


    

       

Просмотров: 799 | Добавил: Селидово | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: