Главная » 2013 » Ноябрь » 16 » ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
10:14 AM
ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

Для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю органів місцевого самоврядування, налагодження ефективної взаємодії зазначених органів з громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики  при Селидівській міській раді в 2013 році було утворено  громадська рада, яка є постійно діючим колегіальним виборним консультативно-дорадчим органом

Протягом тижня відбулося засідання робочої  груп громадської ради з питання організації роботи щодо охорони порядку в місті спільно з правоохоронними органами. До складу робочої групи ввійшли  представники чотирьох громадських організацій: Петренко В.І. («Союз Чорнобиль»), Сімакови Олег та Олександр, - афганці, Шевченко О.М.,- ветеранська організація Селидівського МВ УМВС та Резніченко Л.В. («Жінки за майбутнє»). За  ініціативою громадської організації «Союз Чорнобиль» питання організації патрулювання в місті набуло підтримки з боку всіх членів громадської ради.  Було прийнято рішення щодо створення робочої групи, завданням якої стало залучення представників громадськості міста до проведення заходів з охорони громадського порядку.

На засіданні робочої групи було відзначено, що протягом 2013 року міською владою проведена значна робота по благоустрою міста. Проте, ще багато треба провести виховної та роз’яснювальної роботи, щоб громадяни усвідомили, що саме від нас з вами  залежить чистота міста. Ми пам’ятаємо, як колись народні дружини проводили патрулювання вулиць. Саме до цієї форми роботи пропонує повернутись громадська рада для охорони громадського порядку: а це і чистота вулиць, і заборона паління та вживання спиртних напоїв. 

Питання охорони правопорядку в місті прокоментував Селидівський міський голова В.В.Ремізов. Він повідомив, що наступного року на виконання програми «Правопорядок» в Селидовому планується встановити 24 відеокамери зовнішнього спостереження, які розмістять у всіх громадських місцях.

Громадська рада звертається і до підприємців міста встановити біля своїх об’єктів камери відеоспостереження, так як це допоможе не тільки підприємцям, а й правоохоронним органам оперативно реагувати на випадок непередбаченої екстреної ситуації.


Просмотров: 615 | Добавил: Селидово | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: