Главная » 2013 » Октябрь » 2 » Міжнародний день людей похилого віку.
2:38 PM
Міжнародний день людей похилого віку.

          З метою реалізації у регіонах завдань, доручень Президента України щодо підвищення соціального захисту (рівня життя) найбільш уразливих верств населення (пенсіонерів, інвалідів, ветеранів війни), на відзначення Міжнародного Дня людей  похилого віку та Дня ветерана  у територіальному центрі м.Селидове проведена робота по виконанню передбачених заходів.

            Соціальними працівниками та робітниками територіального центру спільно з громадською радою ветеранів протягом вересня проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 115 громадян похилого віку, ветеранів війни та праці. На передодні  1 жовтня організовано відвідування на дому 21  ліжко хворих та немічних громадян похилого віку  з метою виявлення додаткових потреб та вирішення їх соціально-побутових проблем.

            Соціальними робітниками відділення соціальної допомоги на дому  протягом вересня додаткову допомогу отримали 110 громадян похилого віку, інвалідів, ветеранів війни та праці, з їх числа:

- в обробці земельних ділянок та  прибиранні господарського подвір’я – 23 чол.;

- у генеральному прибиранні приміщень – 27 чол.;

-  по забезпеченню  овочами на осіннє - зимовий період – 42 чол.;

- придбання талонів на вугілля та забезпечення паливом – 16 чол.;

- частковий ремонт житла – 2 чол.

У стаціонарному відділенні постійного проживання 1 жовтня відбулася зустріч з керівниками органів виконавчої влади та керівниками  приватних підприємств  з приводу відзначення Міжнародного Дня  людей похилого віку та Дня ветерана, проведено  святковий обід  на 35 чоловік та  концерт за  участю художньої самодіяльності міста.

            Для пенсіонерів, які відвідують  відділення  соціально-побутової адаптації 1 жовтня  організована інформаційно-музична програма за присвячена  Міжнародному дню людей похилого віку та Дню ветерана за участю лекторів міської бібліотеки та творчого колективу  міського будинку культури, у якій прийняли участь 45 громадян похилого віку та ветеранів.

            Програму свята відкрили заступник директора Селидівського територіального центру Гончар Н.І., спеціаліст відділення  соціально-побутової адаптації Селидівського територіального центру Василишина Л.М.  Порадували присутніх виступи творчих колективів закладів культури: танцювальний ансамбль «Бонус»(керівник Зеленська В.),  солісти - вокалісти: Турянська Ю., Куваліна К.,  вокальний дует: Арустамян Гуар і Гайдаш Діана(керівник Турянська Ю.),  інструментальні тріо музичної школи м.Селидове(керівник Штихно Т.). Не залишив байдужими й номер баяніста Макєєва В.М., у виконанні якого лунали знайомі мелодії: «Кумпарсіта»,  «Гляжу озера синие».

    


 

 

Просмотров: 672 | Добавил: Селидово | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: