Главная » 2014 » Июнь » 24 » Проведення Олімпійського дня в таборі з денним перебуванням «Антошка» в Селидівській ЗОШ І-ІІІ ст. №6
9:47 AM
Проведення Олімпійського дня в таборі з денним перебуванням «Антошка» в Селидівській ЗОШ І-ІІІ ст. №6

З метою розвитку олімпійського руху та поширенні ідей олімпізму з  дітьми в спортивних закладах та в таборах з денним перебуванням при  ЗОШ № 2,6,13,18,22  було оголошено проведення Олімпійського дня. Педагоги використовували цікаві, змістовні форми та методи роботи. Для дітей була створена атмосфера радості та емоційного благополуччя.  Всього охоплено 250 вихованців таборів та населення міста, загальна кількість заходів – 8.

  Велика увага приділялась формуванню здорового способу життя. Протягом оголошеного Олімпійського дня 23.06.2014:

- У таборі з денним перебуванням «Промінець» при ЗОШ І-ІІІ № 2 м. Селидового проведено спортивну естафету «У пошуках скарбів» та презентацію книги С. Бубки та М. Булатової «Олімпійське сузір'я України». Прийняло участь 30 осіб.

-  У таборі з денним перебуванням «Антошка» при ЗОШ І-ІІІ ст. № 6 м.Селидового проводилися  фізкультурно – оздоровчі заходи: ,, Естафетний марафон” («Парні гонки», «Сороконіжки», «Каракатиця», «Хто швидше?», «Шайбу!», «Баскетбольний слалом»), «Спартакіада – «Антошка», 2014" з використанням спортивних ігор: «Пас-зигзаг», «Триноги», «Пас-бол», «Перегони зі скакалками». Прийняло участь 30 осіб.

- У таборі з денним перебуванням «Непосиди» при ЗОШ І-ІІ ст. № 18 м.Селидового проведено відкриття «Малих олімпійських ігор», яке супроводжувалося  змаганнями з футболу, бігу, стрибків, туризму. Прийняло участь 30 осіб.

-   У таборі з денним перебуванням «Веселка» при ЗОШ І-ІІІ ст. № 13 м.Селидового    проведено спортивно-розважальну гра «Веселі старти». Вихователі вдало поєднали захід з інформацією про Олімпійські ігри, розповіли про необхідність занять фізичною культурою та спортом, провели змагання  між командами «Стріла» та «Беркут».  Прийняло участь 30 осіб.

- У таборі з денним перебуванням «Вогник» при ЗОШ І-ІІІ ст. №22 м. Селидового  проведено спортивні змагання «Ми – майбутні олімпійці» з використанням естафет, перетягування канату, вікторини з олімпіади, виступом агітбригади про виникнення Олімпійських ігор. Прийняло участь 30 осіб.

На базі ДЮСШ м. Селидового 21 червня пройшов Міський турнір з міні футболу серед дворових команд. Прийняло участь 100 осіб.

   

Просмотров: 636 | Добавил: Селидово | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: