Главная » 2016 » Январь » 11 » Різдвяна першість по футболу
10:42 AM
Різдвяна першість по футболу

В Селидовому 5 та 6 січня у Палаці спорту «Авангард» відбулись змагання відкритої першості міста з міні-футболу (5 на 5) серед учнів загальноосвітніх шкіл Селидівської міськради. Першість проводилась у трьох вікових категоріях: молодша (2006-2005 р.н.), середня (2004-2003 р.н.) та старша (2002-2001 р.н.). Турнір було організовано під патронатом Селидівської міськради, відділу освіти та Селидівського відділення поліції.

Під час урочистого відкриття начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Селидівської міськради Сергій Горбунов разом з представником Селидівського відділення поліції Красноармійського відділу ГУНП у Донецькій області Романом Карнаухом привітали спортсменів з початком змагань та Різдвом Христовим.

Одразу розпочалась «битва» команд молодшої категорії, слідом середньої і старшої.

До фіналу вийшли (на другий день) команди: в молодшій групі ЗШ №6 та гімназії, в середній – ЗШ №№6 та 2, в старшій – ЗШ №№ 1 та 2.

Після запеклих боїв перші місця зайняли команди - загальноосвітня гімназія (молодша), ЗШ №2 (середня) та ЗШ №1 (старша). Другі, відповідно, ЗШ №6 (молодша і середня), ЗШ №2 (старша).

Всі переможці отримали від організаторів солодкі призи. Грамоти та медалі від Селидівської міської ради вручив Сергій Горбунов

Просмотров: 529 | Добавил: Селидово | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: