Главная » 2014 » Март » 4 » СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ-ВИПУСКНИКАМ ШКІЛ!
5:53 PM
СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ-ВИПУСКНИКАМ ШКІЛ!

Одним із напрямків діяльності державної служби зайнятості на ринку праці є профілактика настання безробіття. Дієвим інструментом у вирішенні цієї проблеми є профорієнтаційна робота з населенням.

Особлива увага приділяється профорієнтаційній роботі саме з учнівською молоддю, яку спеціалісти служби зайнятості проводять під час днів центру зайнятості для учнів та випускників,  профорієнтаційних зустрічей з учнями та їх батьками, екскурсій на підприємства та в організації, зустрічей з представниками тих чи інших професій, спеціальностей та інших.

В рамках цієї роботи у лютому 2014р. Селидівським міським центром зайнятості були проведені профорієнтаційні заходи для учнів випускних класів ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 та гімназії. Центр зайнятості відвідали учні гімназії, а до учнів ЗОШ № 2 завітала головний спеціаліст-профконсультант центру зайнятості Євсюкова С.С. Разом із спеціалістом випускники змогли зробити детальний аналіз потреби різноманітних професій та спеціальностей на ринку праці,ознайомились з описами професій, їх особливостями та вимогами . Школярам була надана інформація щодо потреби місцевого, регіонального та всеукраїнського ринків праці в працівниках. Учні отримали інформацію щодо послуг служби зайнятості, які надаються випускникам шкіл, можливості працевлаштування, отримання першої професії за направленням служби зайнятості та іншу різноманітну інформацію.

Чітке уявлення про себе та свої можливості дасть змогу дітям уникнути багатьох помилок, що можуть статися під час вибору напряму трудової діяльності, конкретної професії та планування професійної кар’єри.

  



Просмотров: 586 | Добавил: Селидово | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: