Главная » 2013 » Ноябрь » 20 » Виконання соціальних ініціатив Президента України
4:15 PM
Виконання соціальних ініціатив Президента України
               
           
     На виконання нових соціальних ініціатив Президента України «Перші результати забезпечення у регіонах збереження та розширення мережі позашкільних навчальних закладів (центрів, гуртків, секцій) на виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти-майбутнє України» в Центрі творчості дітей та юнацтва м.Селидове, підпорядкованого відділу освіти Селидівської міської ради, з метою виявлення й поширення кращого досвіду роботи органів учнівського самоврядування 19.11.2013р. о 12-00 відбувся міський зліт лідерів учнівського самоврядування загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів м.Селидове. У міському зльоті лідерів прийняли участь команди з 3 позашкільних закладів та 12 загальноосвітніх шкіл міст Селидове, Українськ, Гірник та селищ Курахівка, Цукуріно та Острий. Було присутньо більше 100 учнів.
     Команди лідерів представляли презентацію роботи органів учнівського самоврядування, були надані цікаві медіа та фото-матеріали діяльності лідерів. 
     Виступи команд були яскраві, лідери проявили творчу ініціативу щодо презентації діяльності органів учнівського самоврядування. Почесними гістьми були представники відділу освіти та Селидівської міської ради.
              

Просмотров: 614 | Добавил: Селидово | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: