Главная » 2014 » Сентябрь » 18 » Водопостачання в м. Селидовому та прилеглих населених пунктах.
9:16 AM
Водопостачання в м. Селидовому та прилеглих населених пунктах.

Президенту України

Порошенку П.О.

Прем’єру - Міністру України

Яценюку  А.П.

 

Звертаємось до Вас з проханням  сприяти у  вирішенні ситуації, що склалася з водопостачання в м. Селидовому та прилеглих населених пунктах.

            Понад двох місяців 8 населених пунктів Селидівської міської ради залишаються без централізованого водопостачання.

            Під час проведення АТО були пошкоджені трубопроводи каналу                  Сіверський Донець – Донбас, знеструмлені  фільтрувальні та насосні станції. Все це призвело до багаточисельних звернень громадян до органів місцевого самоврядування та на Урядову гарячу лінію.

Відсутність централізованого водопостачання створює додаткові перешкоди в  забезпеченні життєдіяльності населених пунктів, а саме – не працює 12 дошкільних  навчальних закладів, в яких виховується 1639 дітей; не забезпечено харчуванням учнів в 13 загальноосвітніх закладах; неможливо створити належні умови для утримання пацієнтів в медичних закладах, серед яких є і військові; на межі зупинки робота хлібозаводу,  який постачає свою продукцію навколишнім населеним пунктам. На теперішній час існує загроза зриву  опалювального сезону.  Все це може призвести до   гуманітарної катастрофи та соціального  вибуху . 

Сьогодні  міська рада організувала роботу щодо  безоплатної доставки питної та технічної води, але це незначна частка від загальної потреби.

В зв’язку з тим, що бюджет міста є дотаційним з державного, відсутня можливість отримувати воду  з альтернативних джерел.

 Така ж ситуація і в навколишніх містах - Красноармійську, Димитрове, Новогродівка, Добропілля, Білозерськ, Білецьке, Родинське, Вугледар, Мар’їнському і Новоселківському районах Донецької області.

Позитивне вирішення даного питання можливе лише за Вашим особистим втручанням.

 

З повагою,

Депутати Селидівської міської ради

 

Просмотров: 1035 | Добавил: Селидово | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: