Главная » 2015 » Ноябрь » 26 » засідання «круглих столів»
11:16 PM
засідання «круглих столів»

24.11.-25.11.2015 заступник міського голови Мандич Л.В., начальник відділу з питань майна комунальної власності , житлово – комунального господарства і благоустрою Давидова І.П. провевели засідання «круглих столів»  в містах та селищах Селидівської міської ради з представниками житлово-комунального господарства, громадськості з питань завершення програми реформування ЖКГ. Вже з другого півріччя 2016 року будуть ліквідовані всі житлово-комунальні підприємства, що обслуговували багатоквартирні будинки. Тепер на законодавчому рівні встановлено термін визначення мешканцями форми управління будинками. Останні 10 років в наших містах та селищах проводилась активна робота з питань організації об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.       Для наших будинків найбільш прийнятна форма управління  - ОСББ. В м.Селидове створено 134 ОСББ – таким чином є позитивний досвід, який розкриває переваги даної форми управління: самостійне обрання керівництва свого об’єднання; визначення плати на утримання будинків; звільнення ОСББ від  плати податків на прибуток  та ПДВ; після оформлення земельних документів на прибудинкову територію вирішувати  її забудівлю та її використання та ряд інших позитивних питань.

            Заступник міського голови Мандич Л.В. наголосив на тому, що зараз мешканці міст та селищ повинні самостійно  зробити вибір, в яких будинках будуть жити вони та їхні діти.

            За результатами проведених заходів міськими радами були підготовлені інформаційні листівки для мешканців населених пунктів. Всі консультації з питань утворення ОСББ можна отримати у відділі з питань майна комунальної власності , житлово – комунального господарства і благоустрою Селидівської міської ради.

Просмотров: 482 | Добавил: Селидово | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: