Главная » 2013 » Декабрь » 26 » Капітальний ремонт дитячо-юнацької спортивної школи у м.Селидове
5:35 PM
Капітальний ремонт дитячо-юнацької спортивної школи у м.Селидове

На виконання доручень Президента України щодо актуальних питань регіону та підводячи підсумки 2013 року міський голова Ремізов В.В. відмітив: друге життя набув палац спорту м.Селидове. Все частіше м.Селидове стає спортивною ареною для визначних змагань. Тут відбулися Всеукраїнський турнір з боксу, Відкритий обласний турнір з вільної боротьби, Кубок Донецької області із спортивної аеробіки і фітнесу, а найбільш масовими змаганнями були змагання на Перехідний Кубок по міні-футболу серед робітників вугільної промисловості України , в якому прийняли участь більше 300 представників з 20 вугільних підприємств. З 06 по 08.12.2013 під патронатом міського голови Ремізова В.В. за підтримки Селидівської міської ради, Донецького обласного відділення національного олімпійського комітету України, обласної федерації боксу Донецької області, федерації боксу м.Селидове, ДП «Селидіввугілля» в Палаці спорту м.Селидове пройшов XXIV Всеукраїнський турнір на призи срібного призера XXII Олімпійських ігор Віктора Мірошніченка і майстрів спорту Української РСР з боксу м.Селидове. В цих змаганнях взяли участь 24 команди із 18 міст загальною кількістю 242 особи.

      На протязі 2013 року за ініціативою Селидівського міського голови Ремізова В.В., за підтримкою Народного депутата України Васильєва О.А., в межах програми соціально-економічного розвитку міста, реалізовувалися 2 проекти: «Капітальний ремонт вікон дитячо-юнацької спортивної школи у м.Селидове» і «Капітальний ремонт (заміна дверей, вікон, пристрій парапету) ДЮСШ у м.Селидове» загальною вартістю 760,5 тис.грн.

       Фінансування проектів здійснювалося за рахунок трьох джерел.  На їх реалізацію Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 27 травня 2013 р.                № 376-р виділено 500 тис.грн, 221.7 тис.грн було передбачено в міському бюджеті, 38.8 тис.грн за рахунок платних  послуг ДЮСШ м.Селидового.

        Результатом реалізації проектів стала заміна старих вікон та вхідних дверей    дитячо-юнацької спортивної школи (палац спорту «Авангард»), які знаходилися в аварійному стані, на сучасні алюмінієві фасадні системи з енергозберігаючим склом. Відтепер палац спорту має сучасний вигляд. Понад 500 дітей займаються тут в спортивних секціях . Із стін Селидівського палацу спорту вийшли заслужені майстри спорту, майстри спорту міжнародного класу, майстри спорту України та РСРС. Палац спорту сьогодні – це не тільки місце для фізичного розвитку наших дітей, а й центр формування у підростаючого покоління здорового способу життя.

   

         

Просмотров: 626 | Добавил: Селидово | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: