Главная » 2013 » Декабрь » 26

На виконання доручень Президента України щодо актуальних питань регіону та  визначення напрямків роботи на 2014 рік 25.12.2013 під головуванням міського голови Ремізова відбулося засідання виконкому міської ради з порядком денним «Про формування тимчасового розпису міського бюджету на І квартал 2014 року та організацію роботи по його виконанню».

Міський голова Ремізов В.В. довів до відома присутніх, що у зв’язку тим, що державний бюджет не прийнято, з метою своєчасного забезпечення фінансування витрат з міського бюджету (до прийняття рішення «Про бюджет міста Селидового на 2014 рік») виникла потреба сформувати тимчасовий розпис міського бюджету на 1 квартал 2014 року. Головним розпорядникам коштів міського бюджету необхідно забезпечити проведе ... Читать дальше »

Просмотров: 675 | Добавил: Селидово | Дата: 2013-12-26 | Комментарии (0)

На виконання доручень Президента України щодо актуальних питань регіону та підводячи підсумки 2013 року міський голова Ремізов В.В. відмітив: друге життя набув палац спорту м.Селидове. Все частіше м.Селидове стає спортивною ареною для визначних змагань. Тут відбулися Всеукраїнський турнір з боксу, Відкритий обласний турнір з вільної боротьби, Кубок Донецької області із спортивної аеробіки і фітнесу, а найбільш масовими змаганнями були змагання на Перехідний Кубок по міні-футболу серед робітників вугільної промисловості України , в якому прийняли участь більше 300 представників з 20 вугільних підприємств. З 06 по 08.12.2013 під патронатом міського голови Ремізова В.В. за підтримки Селидівської міської ради, Донецького обласного відділення національного олімпійського комітету України, обласної федерації боксу Донецької області, федерації боксу м.Селидове, ДП «Селидіввугілля» в Палаці спор ... Читать дальше »

Просмотров: 628 | Добавил: Селидово | Дата: 2013-12-26 | Комментарии (0)