Главная » 2011 » Декабрь » 29 » З турботою про дітей в День Святого Миколая
5:39 PM
З турботою про дітей в День Святого Миколая
З 13.12.2011 року в місті працювали волонтери з числа громадських організацій та шкільної молоді з підготовки та відзначення Дня Святого Миколая. Молодь міста активно готувала святкові пакунки для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, для дітей, які виховуються в багатодітних сім’ях, та дітей, які проживають в сім’ях, що опинилися в складних життєвих обставинах. Понад 30 волонтерів вийшли на вулиці міста: вони збирали іграшки для дітей, дитячі книжки, канцелярські приладдя, наповнювали скриньки пожертвуваннями на Селидівську дитячу міську лікарню. Ініціатором проведення благодійної акції стала громадська організація „Молоді Регіони”. Ініціативу підхопили інші громадські організації, конфесії: „Союз жінок України”, молодіжна організація „Фенікс”, Громадський рух – „Влада народу”, Всеукраїнська спілка жінок-трудівниць „За майбутнє дітей України”, Молодіжна організація Всеукраїнського політичного об¢єднання „Жінки за майбутнє”, міська політична організація „Єдиний центр”. До благодійної акції приєдналась і громадськість м.Українська. Волонтери, помічники Святого Миколая, в червоних шапочках та з кольоровими кульками працювали на площах та вулицях м Селидового, м. Українська. На зібрані волонтерами кошти було придбане дитяче харчування для новонароджених, яке буде передане в Селидівську дитячу міську лікарню. Зібрані святкові пакунки були передані дітям, які проживають в сім’ях, що опинилися в складних життєвих обставинах. Понад 25 дітей отримали солодощі, іграшки, фрукти, одяг та дитячі книжки, 8 онкохворих дітей, які проживають в містах Селидовому, Українську, Гірнику - подарунки (м`які іграшки, фрукти).
 
 
16.12.2011 в Будинку культури ім. В.І.Леніна для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, пройшло театралізоване свято до Дня Святого Миколая. Для дітей працівниками відділу культури Селидівської міської ради були підготовлені мультфільми з історії життя Святого Миколая.110 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в родинах опікунів, піклувальників та в прийомних сім’ях, особисто отримали подарунки від Селидівського міського голови Ремізова В.В., який дав високу оцінку підготовленому для дітей свята та виразив щиру подяку талановитій молоді міста. У заході прийняли участь керуючий справами виконкому Селидівської міської ради Павленко Л.В., служба у справах дітей Селидівської міської ради, Селидівський міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді. Увечері, цього ж дня, в Будинку культури ім. В.І. Леніна пройшла молодіжна дискотека. Зібрані кошти молодь передала в благодійний фонд на будівництво Свято-Миколаївського храму.
Виконком Селидівської міської ради виражає щиру подяку громадським організаціям за милосердя, чуйність та турботу про дітей.
Просмотров: 702 | Добавил: Селидово | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 ludmila  
0
Очень приятно видеть, что в городе проходят мероприятия в помощь детям.

Имя *:
Email *:
Код *: