Главная » 2015 » Декабрь » 25

25.12.2015 міський голова Ремізов В.В. побував з робочою поїздкою в Цукуринській загальноосвітній школі №26 та ряду закладів м.Гірник: музичній школі та Будинку дитячої творчості, спортивному клубі ім.О.Шведченка, а також  в спортивному залі Будинку культури, де виконуються роботи із заміни дерев’яних  віконних блоків на сучасні пластикові. Під час поїздки міський голова відвідав дитячий садок «Топольок», де ведуться  роботи із будівництва нової вугільної блочної котельної. 

... Читать дальше »

Просмотров: 640 | Добавил: Селидово | Дата: 2015-12-25 | Комментарии (0)

25.12 2015 в Центрі творчості для дітей та юнацтва під патронатом міського голови Ремізова В.В. відбулося свято «Новорічна казка» для дітей із багатодітних родин, у тому числі дітей, які прибули в наше місто із тимчасово окупованих територій або з районів антитерористичної операції. 113 дітей отримали солодкі подарунки  від селидівського міського голови Віктора Володимировича. Новорічне свято для дітей підготували та провели керівники та вихованці гуртків Будинку творчості спільно з Центром соціальних служб сім’ї та молоді. 

   

... Читать дальше »

Просмотров: 615 | Добавил: Селидово | Дата: 2015-12-25 | Комментарии (0)

24.12 2015 делегація м.Селидове у складі секретаря міської ради Голубенка М.І., керуючого справами Павленко Л.В. прийняла участь у семінарі «Інструменти і форми взаємодії органів місцевої влади і громадськості», підготовленому ПРООН у м.Краматорську. ПРООН – це міжнародна організація при ООН з надання допомоги країнам-учасницям в області розвитку, яка надає допомогу урядам у проведенні вишукувань і досліджень природних ресурсів, у створенні навчальних закладів, у розвитку енергетичних ресурсів, надає консультаційні та експертні послуги, навчає фахівців, поставляє обладнання. На семінарі були розглянуті питання сучасного стану місцевого самоврядування в Україні; регуляторної політики і питань розвитку території;  взаємодії громадськості з органами місцевої влади і самоврядування; можливості інститутів громадського суспільства впливати на інвестиційну привабливість місцевого економічного середовища. Семінар був організований та прове ... Читать дальше »

Просмотров: 497 | Добавил: Селидово | Дата: 2015-12-25 | Комментарии (1)