Главная » 2015 » Декабрь » 30

Рік, що минає, приніс нам багато різних подій - серед них і такі, що були пов'язані з подоланням чималих труднощів. І зараз уже можна сміливо сказати, що ми спільно успішно впоралися з усіма викликами часу. Селидівська громада з честю витримала випробування на міцність.

В основі всіх наших звершень - величезна працьовитість мешканців Селидівської міськради, відповідальність, високий професіоналізм. Від усієї душі дякую вам, шановні земляки, за вашу працю на благо селидівців і нових жителів міста, за вашу любов до рідного міста і нескінченну йому відданість.

Новий рік - це час надій, виконання заповітних бажань, символ оновлення і змін. Вірю, що в 2016 році ми продовжимо рухатися дорогою прогресу і зможемо успішно вирішувати найсміливіші і найсерйозніші завдання, будемо толер ... Читать дальше »

Просмотров: 595 | Добавил: Селидово | Дата: 2015-12-30 | Комментарии (0)

Напередодні великого християнського свята Дня Святого Миколая за ініціативи депутатів фракції "БПП "Солідарність" Селидівської міської ради на базі ЦТДЮ м. Селидового 18 грудня 2015 пройшов конкурс малюнків на тему "Діти міста Селидове захисникам України до Дня Святого Миколая".

У конкурсі прийняли участь загальноосвітні та позашкільні за­клади освіти міста Селидове. Було надано 182 творчі роботи. Найактивнішими виявились вихованці ЦТДЮ та учні ЗОШ №2, ЗОШ № 13.

Враховуючи якість, змістовність робіт та творчий підхід до вирішення проблеми, комісія, до складу якої увійшли депутати міської ради, військовослужбовці, начальник відділу освіти О.О.Соломахіна та інші, визначила переможців:

... Читать дальше »

Просмотров: 698 | Добавил: Селидово | Дата: 2015-12-30 | Комментарии (0)