Главная » 2015 » Декабрь » 30 » Шановні селидівці!
4:01 PM
Шановні селидівці!

Рік, що минає, приніс нам багато різних подій - серед них і такі, що були пов'язані з подоланням чималих труднощів. І зараз уже можна сміливо сказати, що ми спільно успішно впоралися з усіма викликами часу. Селидівська громада з честю витримала випробування на міцність.

В основі всіх наших звершень - величезна працьовитість мешканців Селидівської міськради, відповідальність, високий професіоналізм. Від усієї душі дякую вам, шановні земляки, за вашу працю на благо селидівців і нових жителів міста, за вашу любов до рідного міста і нескінченну йому відданість.

Новий рік - це час надій, виконання заповітних бажань, символ оновлення і змін. Вірю, що в 2016 році ми продовжимо рухатися дорогою прогресу і зможемо успішно вирішувати найсміливіші і найсерйозніші завдання, будемо толерантні і терпимі один до одного.

Від усієї душі бажаю зустріти Новий рік в піднесеному настрої, зі світлими помислами та добрими намірами. Бажаю, щоб кожен з вас добився успіху у своїй справі. Щоб у кожній родині був достаток і затишок. Щоб були здорові ваші рідні та близькі. Щоб радість приходила у ваші будинки і в будні, і в свята.

Мирного вам неба!

Селидівський міський голова               В.В.РЕМІЗОВ.

 

Просмотров: 599 | Добавил: Селидово | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: